Želimo vas obavijestiti da smo završili proces selekcije kandidata za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2022/23 i sa zadovoljstvom objavljujemo listu odobrenih stipendija.

Molimo vas da provjerite svoj status klikom na sljedeće polje gde je potrebno da unesete svoj JMBG:

Ukoliko je vaše ime na listi odobrenih stipendija, čestitamo vam! Izabrali smo vas zbog vašeg izvrsnog akademskog postignuća, strasti prema vašem području i vašeg potencijala za budući uspjeh.

Ako, pak, vaše ime nije na listi odobrenih stipendija, želimo vam reći da smo dobili veliki broj kvalitetnih aplikacija, ali nismo mogli odobriti svima stipendiju. Zahvaljujemo vam se na vašem interesu i trudu koji ste uložili u prijavu i ohrabrujemo vas da nastavite s predanim radom u vašem području. Vaša predanost i upornost bit će nagrada u vašem budućem uspjehu.

Moramo priznati da su se kandidati pokazali vrlo kvalitetni, zbog čega je naš tim imao vrlo težak zadatak u procesu selekcije. No, učinili smo sve kako bi ovaj proces bio što transparentniji i pravedniji. Želimo naglasiti da smo cijenili sve prijave i ozbiljno pristupili procesu selekcije, te smo odluke donijeli na temelju kriterija i uvjeta stipendije.

PROCES ŽALBE

Naglašavamo da je proces selekcije kandidata za dodjelu bio izazovan i zahtjevan. Naš tim koji je sudjelovao u selekciji, uložio je veliki trud kako bi osigurao da se odabere najbolje kandidate koji su u skladu s uvjetima i kriterijima stipendije.

Ako smatrate da je došlo do pogreške u obradi vaše prijave, ili imate bilo kakvih pitanja u vezi procesa selekcije, molimo vas da se obratite našem timu putem linka za prigovor i pružanje dodatnih informacija.

Još jednom čestitamo svim odabranim stipendistima, a ostalim kandidatima zahvaljujemo na prijavi i želimo puno uspjeha u vašim budućim akademskim i karijernim poduhvatima.

S poštovanjem tim Udruženja Svetionik