Rezultati konkursa “TVOJA STIPENDIJA”

Rezultati konkursa “TVOJA STIPENDIJA”

Želimo vas obavijestiti da smo završili proces selekcije kandidata za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2022/23 i sa zadovoljstvom objavljujemo listu odobrenih stipendija.

Molimo vas da provjerite svoj status klikom na sljedeće polje gde je potrebno da unesete svoj JMBG:

Ukoliko je vaše ime na listi odobrenih stipendija, čestitamo vam! Izabrali smo vas zbog vašeg izvrsnog akademskog postignuća, ljubavi prema vašem području i vašeg potencijala za budući uspjeh. Verujemo da će ova stipendija biti vetar u leđa na vašem putu ka ostvarivanju profesionalnih snova i neka ova nagrada bude samo početak vašeg putovanja ka uspehu.

Ako ovog puta niste među odabranim kandidatima, želimo da vas ohrabrimo da ne odustajete. Vaša predanost i trud su vredni divljenja, a svaki neuspeh je samo korak bliže budućem uspehu. Ne dozvolite da ovaj trenutak definiše vaš put – napredak i uspeh su pred vama. Ohrabrujemo vas da se prijavite ponovo sledeće godine!

Moramo priznati da su se kandidati pokazali vrlo kvalitetni, zbog čega je komisija imao vrlo težak zadatak u procesu selekcije. No, učinili smo sve kako bi ovaj proces bio što transparentniji i pravedniji. Želimo naglasiti da smo cijenili sve prijave i ozbiljno pristupili procesu selekcije, te smo odluke donijeli na temelju kriterija i uvjeta stipendije.

Proces žalbe

Naglašavamo da je proces selekcije kandidata za dodjelu bio izazovan i zahtjevan. Naš tim koji je sudjelovao u selekciji, uložio je veliki trud kako bi osigurao da se odabere najbolje kandidate koji su u skladu s uvjetima i kriterijima stipendije.

Ako smatrate da je došlo do pogreške u obradi vaše prijave, ili imate bilo kakvih pitanja u vezi procesa selekcije, molimo vas da se obratite našem timu putem ovog linka za prigovor i pružanje dodatnih informacija.

Na kraju, želimo da izrazimo našu najdublju zahvalnost svim kandidatima koji su učestvovali u ovom procesu, kao i kompanijama i pojedincima koji su podržali i finansirali naš program stipendiranja. Vaša podrška je ključna za uspeh naših stipendista i doprinosi obrazovanju i razvoju novih generacija stručnjaka.

Hvala svima još jednom, i želimo vam sve najbolje u vašim budućim akademskim i profesionalnim nastojanjima!

S poštovanjem tim Udruženja Svetionik