Da niko ne bude gladan

Pridružite se kampanji „Doniraj za Namirnice“ i učinite razliku!

Naša inicijativa traje već 15 godina i svakodnevno postaje most nade za mnoge. Ali šta tačno radimo i kako možete pomoći?

Naša misija:

Ne želimo da ijedna osoba u Sandžaku osjeti glad. Svaki dan se trudimo da ovaj cilj postane stvarnost, ali potrebna nam je i vaša podrška.

Kome pomažemo:

Kroz ovaj projekat, direktno pružamo pomoć socijalno ugroženim porodicama. To su samohrane majke koje se bore za svoju decu, starije osobe koje ne mogu da rade, i mnogi drugi koji svakodnevno suočavaju sa izazovima života. Ne dajemo im samo hranu – dajemo im nadu i pokazujemo da nisu sami.

Kako funkcioniše:

Prikupljanje sredstava:

Ova kampanja je vođena velikim srcem i brojnim mogućnostima za donacije: online donacije, kutije za donaciju postavljene na različitim mestima u Sandžaku, štand za prikupljanje sredstava koji je postavljen svakodnevno na gradskom šetalištu, i naravno, kroz velikodušne doprinose naših lokalnih firmi, pojedinaca i naše dijaspore.

Pakovanje i isporuka:

Jednom kada prikupimo sredstva, naš tim volontera, pun energije i entuzijazma, pristupa procesu pakovanja humanitarnih paketa. Ovi paketi se zatim distribuiraju direktno porodicama na njihovim kućnim adresama širom Sandžaka, obezbeđujući da svako dobije potrebnu pomoć.

Mladi kao stubovi promene:

Mladi ljudi su naša snaga. Njihov entuzijazam, energija i posvećenost čine razliku. Kroz ovu kampanju, ne samo da pružaju pomoć, već takođe razvijaju svest o važnosti davanja i stvaraju svetlost za buduće generacije. Sada, kada znate kako funkcioniše i koliko je važno ono što radimo, pozivamo vas da se pridružite ovoj akciji. Vaša donacija, bilo da je velika ili mala, može da donese ogromnu razliku u životu nekoga. Pridružite se pokretu solidarnosti i zajedništva, i pomozimo zajedno onima kojima je pomoć najpotrebnija.

DONIRAJTE DANAS!

Načini doniranja: 1. Online putem linka (PayPal); 2. Uplatom na tekući račun 155-33854-07 (naglasiti za namirnice); 3. Lično u prostorijama Udruženja Svetionik; 4. Putem PayPala na svetionik@hotmail.rs (obavezno naglasiti ZA NAMIRNICE); 5. Doniranjem na štandu u centru Novog Pazara ili Tutina od 11 do 15 č. 6. Uplatom na devizni račun – IBAN: /rs35 1550 0000 0006 3918 25, SWIFT: CABARS22,podaci banke: Halkbank a.d. Beograd, Milutina Milankovica 9a, RS-11070 Novi Beograd.Primalac: Nevladina organizacija Svetionik, Sabana Koce 11, RS-36300 N. Pazar; (obavezno naglasiti za namirnice); 7. Doniranjem u našim kutijama za prikupljanje sredstava, koje su postavljene u različitim objektima u gradu (apoteke, marketi, kafići…);

Kampanji možete doprinijeti:

– Volontiranjem – učestvovanjem u pakovanju i raznošenju paketa, posjeti socijalno-ugroženih osoba; – Dijeljenjem ove objave na svojim društvenim mrežama; – Širenjem ove vijesti sa okruženjem.
Doniraj namirnice PayPal-om
L 1
Lične informacije

To make an offline donation toward this cause, follow these steps:

  1. Write a check payable to "Svetionik"
  2. On the memo line of the check, indicate that the donation is for "Svetionik"
  3. Mail your check to:

    Svetionik
    111 Not A Real St.
    Anytown, CA 12345

Your tax-deductible donation is greatly appreciated!

Ukupna donacija: L 1