DONIRAJ ZA NAMIRNICE – Da niko ne bude gladan
 

Pridružite se kampanji „Doniraj za Namirnice“ i učinite razliku!

Naša inicijativa traje već 15 godina i svakodnevno postaje most nade za mnoge. Ali šta tačno radimo i kako možete pomoći?

Naša misija:

Ne želimo da ijedna osoba u Sandžaku osjeti glad. Svaki dan se trudimo da ovaj cilj postane stvarnost, ali potrebna nam je i vaša podrška.

Kome pomažemo:

Kroz ovaj projekat, direktno pružamo pomoć socijalno ugroženim porodicama. To su samohrane majke koje se bore za svoju decu, starije osobe koje ne mogu da rade, i mnogi drugi koji svakodnevno suočavaju sa izazovima života. Ne dajemo im samo hranu – dajemo im nadu i pokazujemo da nisu sami.

Kako funkcioniše:

Prikupljanje sredstava:

Ova kampanja je vođena velikim srcem i brojnim mogućnostima za donacije: online donacije, kutije za donaciju postavljene na različitim mestima u Sandžaku, štand za prikupljanje sredstava koji je postavljen svakodnevno na gradskom šetalištu, i naravno, kroz velikodušne doprinose naših lokalnih firmi, pojedinaca i naše dijaspore.

Pakovanje i isporuka:

Jednom kada prikupimo sredstva, naš tim volontera, pun energije i entuzijazma, pristupa procesu pakovanja humanitarnih paketa. Ovi paketi se zatim distribuiraju direktno porodicama na njihovim kućnim adresama širom Sandžaka, obezbeđujući da svako dobije potrebnu pomoć.

Mladi kao stubovi promene:

Mladi ljudi su naša snaga. Njihov entuzijazam, energija i posvećenost čine razliku. Kroz ovu kampanju, ne samo da pružaju pomoć, već takođe razvijaju svest o važnosti davanja i stvaraju svetlost za buduće generacije.

Sada, kada znate kako funkcioniše i koliko je važno ono što radimo, pozivamo vas da se pridružite ovoj akciji.

Vaša donacija, bilo da je velika ili mala, može da donese ogromnu razliku u životu nekoga. Pridružite se pokretu solidarnosti i zajedništva, i pomozimo zajedno onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

Evo kako su naše podele izgledale ove godine: