Donirajte kurban – socijalno ugroženim porodicama

Donirajte kurban – socijalno ugroženim porodicama

Bajram je prilika za solidarnost, ljubaznost i dijeljenje. Kada donirate kurban, ne pomažete samo u pružanju neophodne hrane ugroženim porodicama, već i širite radost i sreću bajramskih blagdana.

Pridružite se akciji, donirajte kurban za socijalno ugrožene porodice i ove godine. Već preko 14 godina, zajedno s vama, dijelimo bajramsku sreću širom Sandžaka sa onima kojima je naša briga najpotrebnija.

Naš cilj je da svako osjeti toplinu i sreću Bajrama, bez obzira na njihove životne okolnosti. Vjerujemo da, kada se ujedinimo i podržimo jedni druge, možemo stvoriti snažniji, sretniji i prosperitetniji Sandžak za sve nas.

Ova akcija doniranja kurbana je jedan od načina kojim to postižemo. Zahvaljujući vašoj velikodušnosti, svake godine uspijemo donijeti malo bajramske sreće u domove onih kojima je najpotrebnije.

Vaš kurban – vaša solidarnost – pruža ne samo hranu, već i nadu.

Pozivamo vas da se i ove godine pridružite našem zajedničkom naporu. Donirajte kurban i pomozite nam da nastavimo širiti bajramsku sreću među najugroženijima u našoj zajednici.

Vaša donacija može napraviti pravu razliku u živatima onih koji su u potrebi.

Kurban možete donirati na sljedeće načine:

  • Lično – Posjetite nas u prostorijama udruženja Svetionik na adresi Šabana Koče br. 11, svaki radni dan od 10:00 do 17:00 h.
  • Online – Vašom platnom karticom klikom na link
  • PayPal – Naš PayPal email je svetionik@hotmail.rs. (za uplatu preko PayPala uplatiti dodatnih 10€ za transakciju)
  • Uplatom na žiro/tekući račun: 155-33854-07.
  • Uplatom na devizni račun – IBAN: /RS35 1550 0000 0006 3918 25, SWIFT: CABARS22. Podaci Banke: HALKBANK A.D. BEOGRAD, Milutina Milankovica 9a, RS-11070 Novi Beograd. Primalac: NEVLADINA ORGANIZACIJA SVETIONIK, Sabana Koce 11, RS-36300 N. Pazar; (naglasiti za Kurban, u cijenu uračunajte dodatni trošak provizije);
Doniraj Platnom karticom
Doniraj PayPal-om

Cijena kurbana je 170 €.

Naša akcija funkcioniše na sljedeće načine:

  • Donaciju za kurban možete uplatiti lično, putem m-bankinga, online uplate ili devizne uplate.
  • Kurbansko meso dostavljamo socijalno ugroženim porodicama.
  • Nakon klanja i podjele kurbanskog mesa, sve donatore obavještavamo putem SMS-a o dostavi njihovog kurbana ugroženim porodicama.

Donirajte kurban – da svi osjete bajramsku sreću!

Hvala vam na podršci koju pružate našoj zajednici i unaprijed vam se zahvaljujemo na učešću u ovoj akciji.