Podela Bajramskih paketića

Podela Bajramskih paketića

“U džennetu postoji kuća zvana “kuća radosti”. U nju neće moći ući niko drugi osim onih koji su znali djecu obradovati.”

Ovih dana su mnoga djeca u našem gradu obradovana bajramskim paketićima upravo zahvaljujući svim vama koji ste podržali ovu akciju. Veliko hvala! ❤️

Zahvaljujemo se fondaciji “Numan Bajramović” na velikodušnoj donaciji slatkiša i pribora za 200 djece, te su paketići zaista bili puni najljepših slatkiša i pribora. Zahvaljujemo se svim prosvetnim radnicima, vlasnicima firmi i svim pojedincima, koji su na različite načine podržali ovu akciju.

Posebno se zahvaljujemo i našim divnim volonterima, koji su danima pripremali i pakovali paketiće, pisali poruke za mališane, a zatim i raznosili bajramske paketiće. U pakovanju su učestvovali i mališani koji su želeli da obraduju svoje drugare.

Paketi su podijeljeni porodicama djece kojima je nošen iftar tokom Ramazana, djeci na dječijem odeljenju, Novopazarskoj banji, udruženju lica sa posebnim potrebama “Tahir Delić”. Njihova radost pri uzimanju paketića je riječima neopisiva. Hvala vam što ste bili dio te najiskrenije radosti na dječijim licima.