SVEČANOST POVODOM POTPISIVANJA UGOVORA O STIPENDIRANJU STUDENATA I UČENIKA 

SVEČANOST POVODOM POTPISIVANJA UGOVORA O STIPENDIRANJU STUDENATA I UČENIKA 

Zajedničkim trudom i zalaganjem svih nas uspjeli smo, na ovogodišnjem konkursu, da obezbijedimo čak 430 stipendija za studente i srednjoškolce koji su proteklog dana svoje ugovore o stipendiranju potpisali u sali Kulturnog centra. 
Na ovom skupu je prisustvovalo 240 studenata i srednjoškolaca a zbog nedostatka mjesta skup za 190 osnovaca ćemo naknadno organizovati. 

▪️ Svečanom potpisivanju ugovora, pored stipendista, prisustvovali su i naši donatori, kojima smo neizmjerno zahvalni, jer su učinili da ovaj projekat bude uspješan. 
▪️ Iskrene čestitke svim stipendistima i radost zbog uspješno realizovanog projekta, uz nekoliko riječi izrazili su i gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac, predsjednica BNV, Jasmina Curić, ali i osnivač udruženja Svetionik, Muhamed Demirović. 
▪️ Nakon upriličene svečanosti za potpisivanje ugovora, u prostorijama Svetionika je održan i prvi sastanak i kratko upoznavanje sa stipendistima, na kom su uručene i prve stipendije. 
Ogromnu zahvalnost upućujemo našim donatorima, koji imaju povjerenja u naš rad, i koji nas podržavaju iz godine u godinu… Bez njih ovaj projekat ne bi bio moguć!