Uspjeli smo!

Uspjeli smo!

S ponosom sa vama želimo podijeliti vijest da je naše udruženje “Svetionik” uspješno okončalo kampanju prikupljanja stipendija za studente i srednjoškolce. Zahvaljujući vašoj velikoj podršci, vjeri u dobrobit same kampanje i angažmanu, uspjeli smo skupiti 400 stipendija koje će biti biti dodijeljene učenicima i studentima kojima su najpotrebnije, a nadamo se da će im pomoći u ostvarenju njihovih snova i ciljeva.

Želimo se zahvaliti svima vama koji ste sudjelovali u ovoj akciji, svim pojedincima, predstavnicima firmi, volonterima, ljudima na teritoriji Srbije i drugih zemalja, dijaspori, svima koji ste imali iskrenu želju da kampanja uspije i koji ste je prepoznali kao bitnu za društvo. Vaša podrška i entuzijazam inspirisali su nas da nastavimo raditi na poboljšanju uslova za obrazovanje u našoj zajednici.

Ova akcija pokazala je snagu i solidarnost našeg zajedništva i dala nam nadu u bolju budućnost. Još jednom, hvala vam svima u ime nas i u ime svih učenika i porodica koje smo zajedno obradovali.