Zajednički iftar udruženja Svetionik

Zajednički iftar udruženja Svetionik

Zajednički iftar udruženja Svetionik – Veče zajedništva i zahvalnosti

Sinoć je Udruženje Svetionik organizovalo iftar za svoje volontere, članove i donatore, kako bi im zahvalili za nesebičnu podršku i zajednički rad na unapređenju zajednice.

Ova večer bila je prilika za druženje i bolje upoznavanje, ali i trenutak za razmišljanje o značaju saradnje i udruženog delovanja u društvu. Prisustvovali su prijatelji, donatori, članovi i volonteri Svetionika, profesori, novinari, predstavnici institucija i opština. Hvala vam što svojim srcima i trudom pomažete našoj zajednici.

Sa ponosom ističemo naše volontere koji su pokazali neizmerno zalaganje u akciji “Doniraj iftar”, kao i donatore koji su velikodušno podržali ovaj projekat.

Jedan donator koji je želeo da ostane anoniman je dodelio dve umre našim volonterkama Amini Dukadjinac i Esmi Demirović, čija je posvećenost duboko dirnula sve nas. Iskrene čestitke za ovaj zasluženi dar!

💞 Pozivamo vas da nastavite podržavati Svetionik i naše aktivnosti, jer zajedno činimo porodicu koja se brine i pomaže jedni drugima. Hvala vam što gradimo temelje naše zajednice kroz ljubav, brigu i zajedništvo, i od srca zahvaljujemo svima koji su se odazvali na ovaj iftar.