Realizovane aktivnosti u Ramazanu

Realizovane aktivnosti u Ramazanu

Dragi naši sugrađani,

Željeli smo da podijelimo sa vama informacije o tome koliko smo ukupno akcija sprovjeli tokom ovog svetog mjeseca.

Uz vašu podršku pripremljeno je 6.000 iftara za osobe lošijeg imovinskog stanja, koje smo svakog dana tokom Ramazana služili u restoranu Avlija, a onima koji zbog bolesti i udaljenosti nisu mogli da dođu, iftare smo dostavljali na kućne adrese. 
Takođe uz mnoge donacije podijeljeni su i humanitarni paketi sa osnovnim životnim namirnicama za 305 porodica u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici.
U našem humanitarnom butiku “Pazar na dar ” podijeljeno je preko 4000 pari obuće i odjeće.

Zahvaljujemo se pojedincima i mnogim firmama koje su donirale novac i robu. Hvala svima koji su nas podržavali na razne načine tokom ovog mjeseca, tako što su lajkovali i šerovali-delili naše objave i na taj način širili ideju davanja i pomaganja. Hvala vlasnicima restorana “Avlija” koji su besplatno ustupili prostor gde su se spremali i služili iftari, i to čine godinama unazad.
Posebno se zahvaljujemo svim volonterima i našim stipendistima koji su se nesebično i bezrezervno dali i učestvovali u svim akcijama i aktivnostima, jer bez njih bi mnogo teže uspeli da odradimo sve na vrijeme i kako traba..
A mi ćemo se truditi da i ubuduće pokrećemo akcije koje su korisne za zajednicu i da održavamo poverenje koje ste nam velikodušno ukazali.
Hvala vam na svemu, a najveća Hvala pripada Gospodaru svih svijetova.