SPORTOM DO HUMANOSTI

SPORTOM DO HUMANOSTI

U znaku leta, sporta i humanosti, organizovan je humanitarni turnir u odbojci, u kojem su učestvovali mladi od 11 do 24 godina. Izazov je bio napraviti ekipe obuhvativši ove starosne dobi, međutim, zahvaljujući sudiji na utakmici, profesionalnom odbojkašu, Aliji Bekriću, napravljen je dobar spoj ekipa koje su napravile uzbudljivu i energičnu atmosferu na terenu i Rekreacionom centru.

Pored Alije, turnir su podržali i drugi profesionalni, mladi odbojkaši, kao što su Šejla Mušović, Hena Turković, Dina Župić, Sara Ujkanović, Belkisa Redžović, Abdullah Bekrić. Mi im želimo puno sreće u daljoj karijeri.

Pored njih, igrači su bili i naši divni volonteri, koji su bili i inicijatori ovog događaja. Posebno smo srećni i zbog najmlađih učesnika turnira, čiji su entuzijazam i trema prijali svima. Od 10 ekipa na turniru, pobedu je ponela ekipa “Zvezdice”, čiji je kapiten bila naša Dina Župić. Čestitamo pobedničkoj i svim ostalim ekipama na odličnom performansu.


Ceo događaj je imao profesionalnu notu zahvaljujući učešću našeg poznatog sportskog spikera, Fehima Karišika- Feše. Turnir je realizovan i zahvaljujući podršci Sportskog saveza, Kulturnog centra Novi Pazar i firme Aqua viva.


Mi se od srca zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način podržali ovu aktivnost, jer smo se svi zajedno borili za humanost na najlepši način- kroz zdrav, sportski duh.


Novac prikupljen od turnira, namenjen je za humanitarne pakete porodicama u našoj zajednici kojima je potrebna naša podrška. Akcija deljenja paketa traje tokom čitave godine i poziv za doprinos je uvek otvoren.