Veštine analize neverbalnih oblika komunikacija

Veštine analize neverbalnih oblika komunikacija

Kako se to čovjekova trenutna osjećanja, osobine, uvjerenja, stavovi otkrivaju kroz neverbalne vidove komunikacije, približeno je radionicom “Vještine analize neverbalnih oblika komunikacije”. Predavač, mr. Sabina Hajrović, pokušala je da približi govor tijela i grafologiju – vještinu analize rukopisa. Učesnici programa “Tvoja stipendija”, su na osnovu stečenog znanja kroz razne psihološke igre bliže upoznali svijet neverbalne komunikacije.

O predavaču:

Mr. Sabina Hajrović osnovne studije završava na Kocaeli univerzitetu, u Turskoj, odsjek psihologije. Master studije završava u Sarajevu, odsjek kliničke psihologije. Učestvovala je u realizaciji brojnih radionica sa mladima i bavila se savjetodavnim radom. Osnivač je psihološkog centra “Haja”.


Projekat “Reintegracija II – dalja podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji” finansiran je od strane Saveznog ministarstva za razvoj i saradnju Savezne Republike Nemačke – BMZ Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) . Nosilac projekta je ASB South East Europe, implementacioni partner IDC Serbia, a na lokalnom nivou grada Novog Pazara partneri “Merhamet-Sandzak”, a korisnički regioni su – Pirotski, Rasinski i Raški.