Važan Sastanak u Centru za Socijalni Rad u Novom Pazaru

Važan Sastanak u Centru za Socijalni Rad u Novom Pazaru

Danas smo imali izuzetnu čast i priliku da posetimo Centar za socijalni rad u Novom Pazaru, gde smo se sastali sa direktorom, gospodinom Mirzom Bejtovićem. Naš razgovor bio je fokusiran na vitalne teme – poboljšanje života socijalno ugroženih grupa u našem gradu i pristupačnost socijalnih usluga za sve građane.


Razmenili smo ideje o trenutnim socijalnim uslugama koje pružaju kako Centar za socijalni rad, tako i razna udruženja građana u Novom Pazaru. Naš glavni cilj je da te usluge učinimo što pristupačnijim i razumljivijim za sve naše sugrađane, kako bi lako mogli ostvariti prava na pomoć koja im je potrebna.

Izuzetno smo zahvalni Centru za socijalni rad na iskazanoj želji za saradnjom na ovom projektu. Njihova podrška je od neprocenjivog značaja za najugroženije kategorije našeg društva.


Ovaj sastanak je deo projekta: “Analiza i mapiranje potreba socijalne zaštite u Novom Pazaru” koji se realizuje u okviru “EU Resurs centar za civilno društvo u Srbiji” koji Beogradska otvorena škola (BOŠ) sprovodi sa partnerima, a podržava Evropska unija.
Projekat sprovode Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava, Reakt i Udruženje Svetionik.