“VEČE DOBRIH LJUDI” 2019 

“VEČE DOBRIH LJUDI” 2019 

Udruženje Svetionik je i ove godine organizovalo događaj pod nazivom „Veče dobrih ljudi“ na kojem su prisustvovali prijatelji i članovi Udruženja Svetionik. 

Cilj ovo događaja je upoznavanje prisutnih sa dosadašnjim radom Udruženja i predstavljanje novih projekata. Projekat koji je Udruženje Svetionik izdvojilo od ostalih, kao jedan od najuspješnijih, je „Tvoja stipendija“ zbog kojeg su se i obratili stipendisti koji su govorili o tome koliko Udruženje Svetionik znači našoj zajednici. 

Događaju su prisustvovali i gradonačelnik Nihad Biševac sa svojim saradnicima iz gradske uprave, potpredsjednici Bošnjačkog nacionalnog vijeća dr. Fuad Baćićanin i prof. dr. Sait Kačapor sa saradnicima iz BNV, dr. Sulejman Ugljanin kao i predstavnici političkih stranaka, nevladinih organizacija i lokalnih medija. Na kraju programa prisutnima se obratio mr. Muhamed ef. Demirović, jedan od osnivača Udruženja Svetionik. 

Članovi Udruženja su neizmjerno zahvalni na podršci i povjerenju svih prisutnih ali i onih koji nisu uspjeli da dođu na događaj ali su uvijek tu uz nas. Nadamo se i vjerujemo daljoj podršci, realizovanju još većih projekata, ostvarenju većeg broja stipendija, nastavku prijateljskih odnosa jer smo prije svega tu da budemo prijatelji zajednici. 

Ukoliko imate pitanja o bilo kojem projektu koji realizujemo ili imate ideju za neki novi obratite nam se putem društvenih mreža, maila ili lično tako što ćete doći kod nas. Prijatelj je prijatelju Svetionik! 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *